Ik Leer Gitaar Spelen - Mijn Eerste Blues Stappen Part #2

Door mcaran op dinsdag 3 maart 2020 09:03 - Reacties (0)
Categorie: Gitaar Shizzle, Views: 878

Hierbij een blues jam sessie met mijn leraar Harry Schat.

Ik ben hierom enorm tevreden en ontzettend trots op mezelf!

Video #14

Ik Leer Gitaar Spelen - Mijn Eerste Blues Stappen Part #1

Door mcaran op maandag 2 maart 2020 07:36 - Reacties (0)
Categorie: Gitaar Shizzle, Views: 458

Hallo iedereen,

Ja ik ben er weer. Na 3 maanden hier absent te zijn geweest dacht ik gisteren, laat ik er weer eentje of misschien twee maken.

Het niet posten van video's iedere week heeft me enorm goed gedaan. Ik ben een stuk relaxter door geworden waardoor mijn spel in mijn opinie stukken vooruit is gegaan.

Dus vanaf nu maak ik een video alleen wanneer ik er zin in heb of iets te melden heb en anders gewoon niet...

Ik zou zeggen, geniet er van en laat me hieronder weten wat je er van vindt...

Video #13

Ik Leer Gitaar Spelen - Hoe verder in het nieuwe jaar?

Door mcaran op maandag 23 december 2019 10:19 - Reacties (3)
Categorie: Gitaar Shizzle, Views: 600

Een ding gaat zeker veranderen en dat is het dwangmatig maken van een video iedere weekend. Ik dacht dat ik beide, leren gitaar spelen en een youtube kanaal, tegelijk kon doen maar dat is dus niet zo.

Ik merk dat het gitaarspel langzaam eronder begon te lijden. En dat is frustrerend want ik vind het waanzinnig leuk om te doen en kan er praktisch niet zonder. Aan de andere kant vond ik dat ik ook iedere weekend een video moest ophoesten om zo de kanaal te kunnen opbouwen.

Ik merk dat het laatste niet reëel is. Dus om die reden heb ik besloten om alleen video's te maken als ik er zin in heb om mijn gitaarprogressie aan de wereld te laten zien en dat is zeker niet iedere weekend het geval. Dus kwaliteit boven kwantiteit.

Daarnaast is de afgelopen half jaar een van de meest leerzame periodes in mijn leven geweest. Ik ben begonnen met leren om gitaar te spelen maar ook hoe YouTube werk en hoe zet je een merk op.

Om die reden ga ik de komende half jaar een nieuwe youtube kanaal met een maat van mij proberen op te zetten.

Tot aan het nieuwe gitaar video wens ik jullie allemaal het best voor 2020 en bedankt voor alle support!

PS - Alvast een linkje naar mijn NIEUW PROJECT

https://www.youtube.com/channel/UCTaJCI1C3WeXcWXtic9P7gA

Ik Leer Gitaar Spelen - Episode #12

Door mcaran op maandag 9 december 2019 07:57 - Reacties (4)
Categorie: Gitaar Shizzle, Views: 645

Soms heb je zo een week dat je over heel veel kleine dingen ook heel erg tevreden bent.

Om te beginnen gaat het stoppen met roken heel goed. Omdat ik het met behulp van pillen doe heb ik totaal geen behoefte aan roken. Sterker nog ik word er misselijk van als iemand met een peuk voorbij loopt. Hopelijk word ik zelf niet zo een vervelende ex-roker die alles maar beter weet. Ooh ja, je droomt er van als een malle. Inmiddels een doorlopende nachtelijke roller coaster van drie weken.

En ja, het gitaar spel. Ik heb het gevoel dat de vooruitgang nu echt begint te komen. Als ik iedere dag (deze week niet het geval) consistent 20-30 minuten speel pak ik de nummers veel sneller op. Het blind spelen begin ik nu ook aan te voelen wat heel apart is. Beide armen die puur op geheugen de goede tonen aanslaan. Uiteraard niets ingewikkelds maar wel ontzettend gaaf.

Daarnaast wilde ik iedereen ook hier bedanken voor de geweldige reacties op mijn 6 maanden progressie video. Ben er best wel trots op. Dus dan maar deze week weer iets nieuws in mijn vingers proberen te krijgen.

Ik Leer Gitaar Spelen - Een half jaar verder

Door mcaran op maandag 2 december 2019 08:30 - Reacties (4)
Categorie: -, Views: 1.401

Gisteren was het dus zover, een half jaar dat ik bezig ben om gitaar te leren spelen.

Ik kreeg heel veel leuke reacties op Facebook, Reddit en van mijn subscribers op YouTube. Dar voelt zo fijn en geeft me nog meer energie om de gitaar nog vaker te bespelen dat ik al iedere dag doe!

Wat me ook enorm heeft verrast is dat mijn half jaar compilatie video van gisteren vier keer zo veel is gekeken in in de eerste 12 uur dan gemiddeld bij al mijn andere video's. Ik zal dan ook de analytics resultaten gaan bestuderen en deze kennis in mijn volgende video toepassen. Super leuk dat je dit soort dingen ook kan leren door iets te doen en maken wat je erg leuk vindt.

Voor nu lekker in de feeststemming en genieten van het moment! Ik hoop van jullie ook wat likes, comments en eventueel een subscribe te krijgen zodat het feestje helemaal compleet is.