Ik Leer Gitaar Spelen - Episode #5

Door mcaran op maandag 16 september 2019 08:00 - Reacties (2)
Categorie: Gitaar Shizzle, Views: 907

Dit was geen makkelijke week! Gedoe op het werk, a vier dagen keelpijn, weinig slaap en een nummer die tamelijk makkelijk eruit zag maar was dat zeker niet. Combineer dat met elkaar en je progressie is minimaal of gelijk aan nul.

Er is ook iets positiefs te vermelden. Ondanks de beren op de weg is het met toch gelukt om een nieuwe video te droppen:Naar mijn mening hoor kan je het horen en zien (ik zweet als een otter hier) dat ik het zwaar heb. Normaliter ben ik een uur bezig met opnemen. Dit keer waren dat twee en ook nog eens met een matig resultaat. Maar we gaan door.

De komende weken zijn de doelen een beetje als volgt:

* Nummers consolideren en eventueel wat nieuws leren
* Video's maken met nieuwe dingen maar ook laten zien dat er vooruitgang wordt geboekt in nummer die ik eerder heb opgenomen.
* Video's verder optimaliseren om meer views en kijktijd te genereren.
* Twee weken verplichte vakantie. Even mijn oude man die naar het buitenland is geëmigreerd bezoeken.

Graag zou ik ook willen zien dat het aantal abonnees op mijn kanaal toeneemt maar daar heb ik jullie voor nodig of mag ik dat niet zeggen?

Volgende: Ik Leer Gitaar Spelen - Episode #6 09-'19 Ik Leer Gitaar Spelen - Episode #6
Volgende: Ik Leer Gitaar Spelen - Episode #4 09-'19 Ik Leer Gitaar Spelen - Episode #4

Reacties


Door Tweakers user mcaran, dinsdag 17 september 2019 07:32

Omdat ik de afgelopen dagen ziek ben geweest en vandaag begin ik het weer te voelen, twijfel ik aan alles. Wel weet ik zeker dat ik wil blijven spelen, dat is 100% het geval.

Aangezien mijn andere hobby is video's maken wij ik absoluut deze twee blijven combineren alleen ik zie dat het steeds lastiger wordt. Jullie nog ideeën of tips?

Verder wil ik door met mijn Youtube kanaal alleen ik denk dat ik het idee van willen groeien moet loslaten. Het gebeurt vanzelf of nog vaker juist niet...

Door Tweakers user juggle, dinsdag 17 september 2019 10:37

Geen ideeën of tips maar het klinkt al wel lekker! Hart onder de riem; het enige verschil tussen winnaars en verliezers is dat een winnaar nooit opgeeft!

Zet hem op en gewoon lekker doorgaan!

Reageren is niet meer mogelijk