Ik Leer Gitaar Spelen - Effe tussenuit

Door mcaran op maandag 14 oktober 2019 08:38 - Reacties (2)
Categorie: Gitaar Shizzle, Views: 881

Dag allemaal,

Door persoonlijke omstandigheden moest ik twee weken tussenuit maar ik ben er weer!

Sinds de laatste post is veel gebeurd, zowel op persoonlijk vlak maar ook wat mijn gitaar spel en mijn YouTube avontuur betreft.

Ik heb namelijk twee weken niet kunnen spelen omdat ik op bezoek bij mijn vader (die naar Kroatië is geëmigreerd) ben geweest. Twee heerlijke maar ook spannende weken. Mijn vader werd namelijk geopereerd wat helemaal goed is gegaan.

Pas gisteren kon ik mijn gitaar weer oppakken. De eerste tien minute waren even wennen maar daarna...Opeens kon ik super licht en makkelijk spelen, alles ging alles een trein, tenminste voor mijn begrippen dan. Ondertussen heb ik de afgelopen week een enorme groei op mijn Youtube kanaal doorgemaakt. Ik ben namelijk van van 48 subscribers naar 149 (as we speak) gegaan en mijn laatste video heeft 2.6k views gehad. Wat een goed gevoel is dat!

https://www.youtube.com/channel/UCkHyZOzJ_SnJsjYV6BExhUg

Wat ga ik de komende tijd doen en wat kunnen jullie verwachten?

Komende week ga ik een recap video van de afgelopen maanden maken waarin ik voor het eerst ook wil gaan proberen om iets te zeggen ipv. alleen maar te spelen.

Daarna ga ik proberen iedere week mijn vooruit- en achteruitgang te filmen en op YouTube te plaatsen.

Op lange termijn is nog steeds de bedoeling dat ik ook een optreden ga geven. De eerste staat gepland voor mei (songfestival weekend) in Berlijn waar ik met mijn maat op de Alexanderplatz biergeld ga proberen te verdienen. Wish me luck!

Volgende: Ik Leer Gitaar Spelen - The Tryout 10-'19 Ik Leer Gitaar Spelen - The Tryout
Volgende: Ik Leer Gitaar Spelen - Episode #7 09-'19 Ik Leer Gitaar Spelen - Episode #7

Reacties


Door Tweakers user Squ1zZy, woensdag 16 oktober 2019 07:57

Als gitarist heb ik veel respect voor wat je wil bereiken en wat je al hebt bereikt. Ik lees je blogs met veel plezier door, maar reageer bijna nooit.

Goed om te horen dat het goed gaat met je vader! Ga zo door en kijk al uit naar je volgende video!

Door Tweakers user mcaran, woensdag 16 oktober 2019 09:02

Squ1zZy schreef op woensdag 16 oktober 2019 @ 07:57:
Als gitarist heb ik veel respect voor wat je wil bereiken en wat je al hebt bereikt. Ik lees je blogs met veel plezier door, maar reageer bijna nooit.

Goed om te horen dat het goed gaat met je vader! Ga zo door en kijk al uit naar je volgende video!
Onwijs bedankt voor je mooie woorden.
Al dateert mijn laatste video op bijna 3 weken geleden, de afgelopen week ging het opeens snel. Veel subscribers, comments, likes, views, noem maar op. Ook heb ik veel nuttige feedback op reditt gekregen. Dus in de komende video ga ik voor het eerst ook een stukje proberen te vertellen. Het wordt een recap video van de afgelopen 4 maanden.

Reageren is niet meer mogelijk