Ik Leer Gitaar Spelen - Episode #8

Door mcaran op maandag 28 oktober 2019 08:22
Categorie: Gitaar Shizzle, Views: 993

Alweer een week verder, een week vol met gedachten en emoties!

Hoe wil ik hiermee verder? Ik merkte dat mijn spel achteruit ging omdat ik meer bezig was met het beter maken van mijn video's dan het spelen zelf. En dat gaat echt vreten en zeuren. Ik was meer bezig met kijken hoeveel views, watch hours en subscribers ik kreeg dan waar dit in beginsel allemaal om draaide, het het gitaar leren spelen.

Het was zo erg dat ik afgelopen weekend aan het overwegen was om er helemaal mee te stoppen omdat ik naar mijn mening in geen een van de twee vooruitgang zag. Gelukkig maar dat ik zo een lieve en begripvolle vrouw heb die mij weer een schop onder mijn kont gaf. Ze heeft een paar ideeën aangedragen die ik vervolgens in de video van deze week heb verwerkt.

#1 Gitaar spelen op de eerste plaats en YouTube op de tweede

Ze merkte dat ik meer progressie maakte toen ik video's maakte om de progressie van mijn gitaar bij te houden dan nu wanneer ik ook met de video's progressie probeer te boeken. Het is een kwestie van geïnvesteerde tijd ten opzichte van de beloning die je krijgt. En geloof me, YouTube is een harde leermeester.

#2 Niet opgeven maar terugschakelen

Ik wilde het te snel en te graag en ook nog eens allebei. Dus als het niet lukt om iedere week een video te maken dan maar iedere twee of zelf drie weken. Het gitaarspel mag er niet onder lijden.

Dus wee gaan gewoon door maar dan op de juiste tempo en met de juiste prioriteiten.

Mocht je met willen ondersteunen dan kan je een like of comment onderaan de video achterlaten. En als je nog meer wil zien dan ben je ook welkom om je te abonneren op mijn kanaal.

https://www.youtube.com/watch?v=0B1i3Mse1_s

Volgende: Ik Leer Gitaar Spelen - The Full Song Project Part #1 -Episode #9 11-'19 Ik Leer Gitaar Spelen - The Full Song Project Part #1 -Episode #9
Volgende: Ik Leer Gitaar Spelen - The Tryout 10-'19 Ik Leer Gitaar Spelen - The Tryout

Reacties

Reageren is niet meer mogelijk