Ik Leer Gitaar Spelen - The Full Song Project Part #1 -Episode #9

Door mcaran op maandag 4 november 2019 07:44
Categorie: Gitaar Shizzle, Views: 587

Hier zijn we er weer! Wat een week was dit en wat voor een week gaat komen!

Afgelopen week was fantastisch. Ontzetten veel leuke, lieve, constructieve en aanmoedigende reacties via de social media gekregen. Er zijn zelfs een paar mensen, geïnspireerd door mijn video's, zelf met hun eigen challenge begonnen. Ik ben daar zo trots op!

En dan het nieuwe project! Afgelopen week heb ik samen met mijn leraar besloten dat het tijd is om een volledige lied met alles erop en eraan te gaan leren. In vier weken zou dat moeten lukken, fingers crossed. En het lied die we gekozen hebben is...While my guitar gently wheeps van de The Beatles.

Daarnaast nog een geweldige nieuws is dat mijn nieuwe gitaar deze week bij de gitaarbouwer klaarstaat. Ik kan niet wachten om het in mijn handen te hebben en hopelijk in de volgende aflevering te mogen tonen.

Voor nu wens ik jullie allemaal een week vol met muziek en andere leuke dingen! Ondertussen neem een kijkje op DEEL 1 van de FULL SONG PROJECT:

https://youtu.be/ER19zCGdqaU

Volgende: Ik Leer Gitaar Spelen - Niuewe familielid 11-'19 Ik Leer Gitaar Spelen - Niuewe familielid
Volgende: Ik Leer Gitaar Spelen - Episode #8 10-'19 Ik Leer Gitaar Spelen - Episode #8

Reacties

Reageren is niet meer mogelijk