Ik Leer Gitaar Spelen - Niuewe familielid

Door mcaran op maandag 11 november 2019 07:56
Categorie: Gitaar Shizzle, Views: 609

Zoals de titel het al verklapt we hebben een nieuwe familielid. Het is geen kind, opa of een huisdier maar...

Afgelopen twee weken begon mijn half jaar oude Fender Telecaster Player keuren te vertonen. Onder anderen kreeg ik een rare ruis in het geluid waarvan ik in eerste instantie dacht dat het aan mijn spel lag. Vervolgens begon de slagplaat te krommen en los te laten. Toen dacht ik nee he, dus ik naar de gitaarwinkel waar ik de gitaar een half jaar eerder had gekocht.

Ik had zoiets van, even fixen onder de garantie en vervolgens op Marktplaats zetten. Eenmaal daar bleek dat het vier weken zou duren om het in orde te maken. Toen vroeg ik of zij ook aan inruil deden en het antwoord was ja. Ik dacht nu komt het, het bod zal drie keer niets zijn. Maar ik werd verrast, ik kon 80% terug krijgen als ik een nieuwe gitaar zou uitzoeken. Ik zei meteen, doen, want ik hoefde geen gedoe meer met Marktplaats te hebben.

Lang verhaal kort, ik heb mijn Fender Telecaster met een beetje bijbetaling ingeruild voor een prachtige Taylor 114e-BS. Ik heb ongeveer 20 verschillende gitaren uitgeprobeerd maar deze was het gewoon.

Dit zelfde avond heb ik ook mijn nieuwe electrische gitaar opgehaald maar dat verhaal bewaar ik voor volgende week. Ik zou zeggen, geef haar (Taylor) een warm welkom:

Volgende: Ik Leer Gitaar Spelen - Episode #10 11-'19 Ik Leer Gitaar Spelen - Episode #10
Volgende: Ik Leer Gitaar Spelen - The Full Song Project Part #1 -Episode #9 11-'19 Ik Leer Gitaar Spelen - The Full Song Project Part #1 -Episode #9

Reacties

Reageren is niet meer mogelijk