Ik Leer Gitaar Spelen - Episode #11

Door mcaran op maandag 25 november 2019 08:03 - Reacties (2)
Categorie: Gitaar Shizzle, Views: 927

Een korte update dit keer:

* Spelen gaat fijn waarbij ik nu echt merk dat wat een paar maanden geleden heel stroef ging nu lekker gaat. Bijvoorbeeld de slag patronen met mijn rechter hand voelen niet meer zo krampachtig.

* Ik ben GESTOPT MET ROKEN! Ik voel veel energie maar ben tegelijk ook erg misselijk en heb hoofdpijn door de tabletten die mijn huisarts mij heeft voorgeschreven. Een aparte rit is dat, veel vlakker in je gevoel en iedere nacht zoals nooit daarvoor rare maar wel blije drome. Konijnen, roze olifanten etc.

* Mijn YouTube kanaal begint nu ook echt te lopen. Redelijk veel views, goede retentie tijden en kijkminuten en dagelijks nieuwe abonnees.

Voor deze week dus daarom weer een nieuwe episode van mijn gitaar avontuur:

Volgende: Ik Leer Gitaar Spelen - Een half jaar verder 12-'19 Ik Leer Gitaar Spelen - Een half jaar verder
Volgende: Ik Leer Gitaar Spelen - Episode #10 11-'19 Ik Leer Gitaar Spelen - Episode #10

Reacties


Door Tweakers user Squ1zZy, zondag 1 december 2019 17:44

Goed bezig man! Ik kijk je video’s altijd. Je linkerhand zou muscle memory moeten zijn, maar dat komt nog wel denk ik. Probeer een positie te vinden met je linkerhand waardoor je alle snaren makkelijk kan vinden en weer terug kan gaan naar die positie.

Door Tweakers user mcaran, maandag 2 december 2019 06:07

Squ1zZy schreef op zondag 1 december 2019 @ 17:44:
Goed bezig man! Ik kijk je video’s altijd. Je linkerhand zou muscle memory moeten zijn, maar dat komt nog wel denk ik. Probeer een positie te vinden met je linkerhand waardoor je alle snaren makkelijk kan vinden en weer terug kan gaan naar die positie.
Dankjewel man! Ik weet wat je bedoelt. Laatste week best wel daarmee bezig geweest. Spelen terwijl ik TV kijk of tegen mijn vriendin praat. Het begint langzaam ergens op te lijken.

Reageren is niet meer mogelijk