Ik Leer Gitaar Spelen - Een half jaar verder

Door mcaran op maandag 2 december 2019 08:30 - Reacties (4)
Categorie: -, Views: 1.616

Gisteren was het dus zover, een half jaar dat ik bezig ben om gitaar te leren spelen.

Ik kreeg heel veel leuke reacties op Facebook, Reddit en van mijn subscribers op YouTube. Dar voelt zo fijn en geeft me nog meer energie om de gitaar nog vaker te bespelen dat ik al iedere dag doe!

Wat me ook enorm heeft verrast is dat mijn half jaar compilatie video van gisteren vier keer zo veel is gekeken in in de eerste 12 uur dan gemiddeld bij al mijn andere video's. Ik zal dan ook de analytics resultaten gaan bestuderen en deze kennis in mijn volgende video toepassen. Super leuk dat je dit soort dingen ook kan leren door iets te doen en maken wat je erg leuk vindt.

Voor nu lekker in de feeststemming en genieten van het moment! Ik hoop van jullie ook wat likes, comments en eventueel een subscribe te krijgen zodat het feestje helemaal compleet is.

Volgende: Ik Leer Gitaar Spelen - Hoe verder in het nieuwe jaar? 12-'19 Ik Leer Gitaar Spelen - Hoe verder in het nieuwe jaar?
Volgende: Ik Leer Gitaar Spelen - Episode #11 11-'19 Ik Leer Gitaar Spelen - Episode #11

Reacties


Door Tweakers user temp00, woensdag 4 december 2019 14:34

Mooi projectje en leuk dat je zo'n tussentijdse evaluatie doet. Kleine tip: doe bij zo'n tussentijdse video ook een voice-over (of text) met wat commentaar over hoe je destijds dingen ervoer. Bijv iets van:
- je ziet hier dat ik nog heel erg aan het zoeken ben naar m'n grepen
- hier ze je duidelijk vooruitgang in m'n grepen, <insert> gaat een stuk makkelijker
- <insert> blijft nog lastig
- in deze periode heb ik <insert> geleerd.
etc.
Dat soort dingen maakt het voor een random bezoeker die op Youtube bij jouw filmpje uitkomt ook een stuk interessanter.

[Reactie gewijzigd op woensdag 4 december 2019 14:37]


Door Tweakers user mcaran, woensdag 4 december 2019 14:43

temp00 schreef op woensdag 4 december 2019 @ 14:34:
Mooi projectje en leuk dat je zo'n tussentijdse evaluatie doet. Kleine tip: doe bij zo'n tussentijdse video ook een voice-over (of text) met wat commentaar over hoe je destijds dingen ervoer. Bijv iets van:
- je ziet hier dat ik nog heel erg aan het zoeken ben naar m'n grepen
- hier ze je duidelijk vooruitgang in m'n grepen, <insert> gaat een stuk makkelijker
- <insert> blijft nog lastig
- in deze periode heb ik <insert> geleerd.
etc.
Dat soort dingen maakt het voor een random bezoeker die op Youtube bij jouw filmpje uitkomt ook een stuk interessanter.
Heel goed punt. Maar ook nog iets anders geleerd: Maak nooit zo een video in een opwelling.
Wel 10x meer bezoekers in de eerste twee dagen dan andere video's in weken.

Door Tweakers user Septimamus, vrijdag 6 december 2019 11:35

Ik speel ondertussen al zo'n zes jaar. Ik wou dat ik het zo had bijgehouden als jij. Ik heb wat korte video's waarvan ik nu en dan een stukje heb opgenomen. Best raar om terug te kijken naar iets wat je zo lastig afgaat en nu in de muscle memory zit. Keep on ploughing through!

Door Tweakers user mcaran, vrijdag 6 december 2019 11:44

Septimamus schreef op vrijdag 6 december 2019 @ 11:35:
Ik speel ondertussen al zo'n zes jaar. Ik wou dat ik het zo had bijgehouden als jij. Ik heb wat korte video's waarvan ik nu en dan een stukje heb opgenomen. Best raar om terug te kijken naar iets wat je zo lastig afgaat en nu in de muscle memory zit. Keep on ploughing through!
Leuk is dat. Vooral als na een paar dagen of weken ergens het kwartje valt en je het opeens kan.

Reageren is niet meer mogelijk