Ik Leer Gitaar Spelen - Episode #12

Door mcaran op maandag 9 december 2019 07:57 - Reacties (4)
Categorie: Gitaar Shizzle, Views: 644

Soms heb je zo een week dat je over heel veel kleine dingen ook heel erg tevreden bent.

Om te beginnen gaat het stoppen met roken heel goed. Omdat ik het met behulp van pillen doe heb ik totaal geen behoefte aan roken. Sterker nog ik word er misselijk van als iemand met een peuk voorbij loopt. Hopelijk word ik zelf niet zo een vervelende ex-roker die alles maar beter weet. Ooh ja, je droomt er van als een malle. Inmiddels een doorlopende nachtelijke roller coaster van drie weken.

En ja, het gitaar spel. Ik heb het gevoel dat de vooruitgang nu echt begint te komen. Als ik iedere dag (deze week niet het geval) consistent 20-30 minuten speel pak ik de nummers veel sneller op. Het blind spelen begin ik nu ook aan te voelen wat heel apart is. Beide armen die puur op geheugen de goede tonen aanslaan. Uiteraard niets ingewikkelds maar wel ontzettend gaaf.

Daarnaast wilde ik iedereen ook hier bedanken voor de geweldige reacties op mijn 6 maanden progressie video. Ben er best wel trots op. Dus dan maar deze week weer iets nieuws in mijn vingers proberen te krijgen.

Volgende: Ik Leer Gitaar Spelen - Hoe verder in het nieuwe jaar? 23-12 Ik Leer Gitaar Spelen - Hoe verder in het nieuwe jaar?
Volgende: Ik Leer Gitaar Spelen - Een half jaar verder 02-12 Ik Leer Gitaar Spelen - Een half jaar verder

Reacties


Door Tweakers user Basilange, vrijdag 13 december 2019 15:56

Hej,
Wat een mooie vooruitgang.
Ik kan al lang niet meer drummen (wonen op appartement en geldgebrek).

Maar heb een basgitaar kunnen lenen. Ben benieuwd of ik in de buurt van je voortgang kom.

Door Tweakers user mcaran, vrijdag 13 december 2019 18:31

Basilange schreef op vrijdag 13 december 2019 @ 15:56:
Hej,
Wat een mooie vooruitgang.
Ik kan al lang niet meer drummen (wonen op appartement en geldgebrek).

Maar heb een basgitaar kunnen lenen. Ben benieuwd of ik in de buurt van je voortgang kom.
Onwijs bedankt!!! Je komt er wel, alleen een kwestie van tijd erin stoppen.
Waarom een basgitaar en geen gewone?

Door Tweakers user ZeroPatient, vrijdag 20 december 2019 02:42

Dit klinkt echt prachtig man! Ik wou dat ik het in me had om ook gitaar te leren want het is een handiger instrument om op zak te hebben dan een piano.

Door Tweakers user mcaran, vrijdag 20 december 2019 09:11

Kain_niaK schreef op vrijdag 20 december 2019 @ 02:42:
Dit klinkt echt prachtig man! Ik wou dat ik het in me had om ook gitaar te leren want het is een handiger instrument om op zak te hebben dan een piano.
Ruilen? Haha
Ik weet niet hoe goed je met de piano bent maar de gitaar moet je ook zeker lukken!

Reactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)