Ik Leer Gitaar Spelen - Hoe verder in het nieuwe jaar?

Door mcaran op maandag 23 december 2019 10:19 - Reacties (3)
Categorie: Gitaar Shizzle, Views: 868

Een ding gaat zeker veranderen en dat is het dwangmatig maken van een video iedere weekend. Ik dacht dat ik beide, leren gitaar spelen en een youtube kanaal, tegelijk kon doen maar dat is dus niet zo.

Ik merk dat het gitaarspel langzaam eronder begon te lijden. En dat is frustrerend want ik vind het waanzinnig leuk om te doen en kan er praktisch niet zonder. Aan de andere kant vond ik dat ik ook iedere weekend een video moest ophoesten om zo de kanaal te kunnen opbouwen.

Ik merk dat het laatste niet reëel is. Dus om die reden heb ik besloten om alleen video's te maken als ik er zin in heb om mijn gitaarprogressie aan de wereld te laten zien en dat is zeker niet iedere weekend het geval. Dus kwaliteit boven kwantiteit.

Daarnaast is de afgelopen half jaar een van de meest leerzame periodes in mijn leven geweest. Ik ben begonnen met leren om gitaar te spelen maar ook hoe YouTube werk en hoe zet je een merk op.

Om die reden ga ik de komende half jaar een nieuwe youtube kanaal met een maat van mij proberen op te zetten.

Tot aan het nieuwe gitaar video wens ik jullie allemaal het best voor 2020 en bedankt voor alle support!

PS - Alvast een linkje naar mijn NIEUW PROJECT

https://www.youtube.com/channel/UCTaJCI1C3WeXcWXtic9P7gA

Volgende: 1.5 jaar verder en ik speel nog steeds gitaar 22-12 1.5 jaar verder en ik speel nog steeds gitaar
Volgende: Ik Leer Gitaar Spelen - Een half jaar verder 12-'19 Ik Leer Gitaar Spelen - Een half jaar verder

Reacties


Door Tweakers user Themperror, dinsdag 24 december 2019 17:24

Heb je ooit gehoord van Rocksmith? Leuke manier om via gaming gitaar te leren, het is basically Guitar Hero maar dan voor het echie.

Door Tweakers user Squ1zZy, vrijdag 27 december 2019 18:37

Channel werkt niet :(

Door Tweakers user mcaran, vrijdag 27 december 2019 18:57

Je hebt gelijk! Ik heb het moeten verwijderen omdat ik de grond werd ingetrold door een foute opmerking op Reddit. Maar heb mijn les geleerd. Bij deze opnieuw opgezet:

https://www.youtube.com/channel/UCTaJCI1C3WeXcWXtic9P7gA

Reageren is niet meer mogelijk