Het komt wanneer je het niet verwacht

Door mcaran op zondag 24 januari 2021 17:53 - Reacties (2)
Categorie: -, Views: 4.166

Er is voor mijn doen (saai leven op het ogenblik) best wel veel gebeurd sinds mijn laatste post.

In mijn laatste post gaf ik aan een nieuwe tweedehands camera te hebben gescoord. Oh wat ben ik er blij mee. Sindsdien zijn mijn korte gitaar instructievideo's enorm in kwaliteit vooruitgegaan. Visueel ben ik er zo blij mee.

Daarnaast heb ben ik begonnen met het opnemen van het geluid van mijn gitaar via de interface rechtstreeks in de DAW. Wat een mogelijkheden zeg met de plugins tegenwoordig. Er gaat een hele wereld voor me open.

En dan mijn gitaarspel in combinatie met mijn YouTube kanaal. Eindelijk heb ik een combinatie voor mezelf gevonden waar ik met niet meer druk om maak om te te presteren. Ik maak alleen wat ik zelf leuk vind en dat heeft blijkbaar zijn vruchten geworpen. In drie weken tijd ben ik van 0 subscribers naar 165 gegaan wat voor een beginner best wel veel is. Ik krijg veel complimenten, likes etc...waardoor mijn ego toch een beetje wordt gestreeld...Acht iedereen vind dat fijn...

En als laatste en misschien meest belangrijke, mijn gitaarspel gaat enorm vooruit. Door video's te maken leer ik iedere dag iets nieuws en dat voelt zo fijn...

Bedankt allemaal voor de fijne woorden en ondersteuning in laatste weken.

Wat vinden jullie van mijn laatste twee video's?Volgende: Hoe zou jij deze gitaar lick spelen? (Challenge) 28-01 Hoe zou jij deze gitaar lick spelen? (Challenge)
Volgende: Mijn nieuwe camera 13-01 Mijn nieuwe camera

Reacties


Door Harald, dinsdag 26 januari 2021 15:21

Waarom zou je verticaal filmen voor youtube?

Door Tweakers user mcaran, dinsdag 26 januari 2021 15:28

Harald schreef op dinsdag 26 januari 2021 @ 15:21:
Waarom zou je verticaal filmen voor youtube?
Ik ben bezig met #Shorts video's. Het is een tegenhanger van TikTok...Geweldige manier om een community op te bouwen....

Reactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)