Jezelf heruitvinden en doorgaan

Door mcaran op woensdag 17 februari 2021 20:26 - Reacties (1)
Categorie: -, Views: 3.067

Het is alweer een tijdje terug dat ik hier iets echt persoonlijks heb geschreven...

Er is best wel wat gebeurd in de laatste tijd. Voor die gene die nooit iets van mij hebben gelezen, 1.5 jaar geleden heb ik een poging gewaagd op YouTube. Dit was geen succes omdat het mijn leven overnam. Ik wilde graag gitaar leren spelen en dat tegelijk op YouTube neerzetten en gaande weg iets opbouwen. Uiteindelijk was ik alleen bezig met YouTube en het leren van de gitaar stagneerde waardoor ik uiteindelijk een flinke pauze nam...

En nu ben ik eindelijk gelukkig...Ik speel steeds meer en sinds 1.5 maand ben ik weer op YouTube actief en met bescheiden succes. Gitaar leren spelen staat op nr. 1 en op YouTube posten doe ik wanneer ik er zijn in heb en wanneer ik denk dat ik iets nuttigs te melden heb. Voornamelijk maak ik korte gitaar tutorials voor beginners, de zogenaamde YouTube Shorts en dat wordt enorm gewaardeerd. Soms is het iets wat ik de afgelopen week zelf heb geleerd maar soms ook iets wat ik zelf als beginner beginner moest leren...En sinds vandaag ben ik ook bezig met zoeken naar goede auteursrecht vrije instrumentele muziek en die publiceer ik dan op YouTube om mijn kanaal een beetje een boost te geven. Win Win voor de kijker die het zelf ook mag gebruiken voor zijn creaties een een kleine boost voor mijn kanaal.

De teller staat nu inmiddels op ruim 300 abonnees en 60k views...Not too shabby! Maar het belangrijkste is dat ik nu de juiste balans heb gevonden waar ik met beide bezigheden enorm gelukkig ben...

Als afsluiter een paar van mijn laatste creaties:Volgende: Blues voor iedereen 02-02 Blues voor iedereen

Reacties


Door Kaj, zondag 21 februari 2021 23:19

Lekker bezig! Die blues riffs zijn leuk :)

Reactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)